WE'RE NEXT FASHION SHOW DIVADLO X10

FASHION SHOW 2019

Módní show WE’RE NEXT je unikátní prezentací vycházejících hvězd na poli módní tvorby. Během jednoho večera se divákům představí studenti domácí oděvní tvorby, společně s absolventy z Belgie a Holandska. Netradiční konfrontace zúčastněných zemí a rozdílných přístupů k módě a designu pořádá v Praze WE’RE NEXT již pátým rokem, a i letos v prostorách Divadla X10 v centru města. Jedinečná příležitost zažít přehlídky budoucích špiček módního průmyslu.

V rámci akce je letos připraven také WRN FANATIK merch. S lístkem v hodnotě 1800 kč bude možné získat sezení na nejlepších místech pro celou show a Special edition WRN FANATIK t-shirt, které existuje jen ve 20 kusech.

FACEBOOK EVENT

NÁVRHÁŘI 2019

BLOK 1
17:00

BLOK 2
19:00

BLOK 3
21:00

WRN FANATIK

LÍSTKY NA STÁNÍ

LÍSTKY NA SEZENÍ

PRAHA LOKACE

Divadlo X10 je otevřenou platformou nejen pro současné divadlo, ale i další druhy živého umění. Je sdružením tvůrčích osobností, usilujících o svobodné, kritické myšlení reflektující svět, ve kterém žijeme. Divadlo X10 nepracuje jen s existujícími dramatickými texty, ale iniciuje také vznik zcela nových divadelních her odpovídajících v maximální možné míře potřebám vyslovit vlastní autentický názor na aktuální společenské dění i univerzální otázky lidského bytí. Vyprávěním příběhů se dotýkáme podstaty lidské komunikace a vzniku společnosti.

MAPA

KONTAKT

V PŘÍPADĚ DOTAZŮ K EVENTU NEBO AKREDITACÍM NÁS KONTAKTUJTE NA

info@werenextprague.eu

WRN21

WRN19

WRN18

WRN17

WRN16

pořadatel: O.S. OPEN, LUKÁŠ SPILKA

WRN