eng

WE'RE NEXT FASHION SHOW DIVADLO X10 12 9 19

FASHION SHOW 2019

Modní show WE’RE NEXT je o představení budoucích špiček módního průmyslu. Projekt již čtvrtým rokem představí konfrontaci českých a zahraničních studentů z Royal Academy of Fine Arts v Antverpách, která nemá u nás obdoby. Během dvou přehlídkových bloků více než dvaceti přísně selektovaných tvůrců zažijete od minimalistických momentů celou škálu interpretací, které mohou vyústit v nejednu velkolepou show! „Na módní přehlídku by se mělo chodit tak často jako do kina nebo do galerie. Právě proto se snažíme o zprostředkování zážitku, módy a jiných přístupů, co největšímu publiku,” říká Lukáš Spilka, organizátor WE’RE NEXT, který je pojítkem belgického a čekého módního světa. WE’RE NEXT - “čti z prava” se na Vás těší ve čtvrtek 12. září v divadle X10 v centru Prahy.

FACEBOOK EVENT

NÁVRHÁŘI 2019

BLOK 1
18:00

Minjae Chang
FUTURE IMMIGRANT

Sára Michailidis
INNER VISION

Dazzle Zexian Liu
OUT OF SENSES

Transformerjacket
UNCANNY VALLEY

Astrid Vildé Manjikian
2027 AND NOT IN HEAVEN

Valérie Jurčíková
YOU SEE WHAT YOU SEE

Birgit Steinbusch
ABDOMINOPLASTY

Saras - Sára Sedláková
URBAN RECYCLE

Jan Nový
LISTEN SON, SAID THE MAN WITH THE GUN

Spilka + Maňa Berec
TITAN

Lisa Bisschop
SJÓTTELSPLAK

Jarda Praha
JARDA PRAHA
SEASON 1

Luka Mooibroek
FRESH-SWEET-SOUR

BLOK 2
20:30

Linda Vondrášková
QUEENS OF FUNFAIR

Sander Bos
HOUSE OF BOS-SS20N

Markéta Kaplanová
OLD TOO YOUNG

Huize You
02:57 CHOOSE LIFE

Karolína Juříková
TRYING TO BE PART
OF NATURE

Béla Juttner
OHH... SNIFF!
SQUEEZE! SPLASH!

Simona Poustková
POSITIVE ENERGY

Brent
B6

Vivien Babicová
DAILY BREAD

Vincent Thürstein
MOKUSHIROKU

Tomáš Němec +
Alexandra Gnidiaková
THE FIRST AUTOPORTRAIT

Renée Kraaijvanger
TRUTJE

LÍSTKY NA STÁNÍ

LÍSTKY NA SEZENÍ

PRAHA LOKACE

Divadlo X10 je otevřenou platformou nejen pro současné divadlo, ale i další druhy živého umění. Je sdružením tvůrčích osobností, usilujících o svobodné, kritické myšlení reflektující svět, ve kterém žijeme. Divadlo X10 nepracuje jen s existujícími dramatickými texty, ale iniciuje také vznik zcela nových divadelních her odpovídajících v maximální možné míře potřebám vyslovit vlastní autentický názor na aktuální společenské dění i univerzální otázky lidského bytí. Vyprávěním příběhů se dotýkáme podstaty lidské komunikace a vzniku společnosti.

MAPA

KONTAKT

V PŘÍPADĚ DOTAZŮ K EVENTU ČI AKREDITACÍM NÁS KONTAKTUJTE

info@werenext.eu

WRN21

WRN20

WRN18

WRN17

WRN16

pořadatel: O.S. OPEN, LUKÁŠ SPILKA      public relations, casting direktor: DANIELA PILNÁ      vizuální identita: RÓBERT SZABÓ      fotografka WRN kampaně 2019: INDIA RAY      code: DÁVID LIPKOVIČ      modelové WRN kampaně 2019: NEW ALIENS AGENCY: ROZÁLIE, ISAAC, JASPIT, ESPIO, NATALIE / PURE MODEL MANAGEMENT: LENKA      backstage manager: KRISTÝNA ZBOŘILOVÁ      make up koordinátor: MARKÉTA LIPŠANSKÁ      sociální média: ROZÁLIE KLIMEŠOVÁ      produkce: ALEX KOLVA, LINDA VONDRÁŠKOVÁ

WRN